lördag 30 juni 2012

Här är vi som kultursommarjobbar 2012 :)

Grupp 1: 
Monday Group
Vi spelar skön svängig musik för alla åldrar. Goa riff och fräsig sång i Jojje Wadenius anda.

Grupp 1,5: 
Twisted Flavour
Twisted Flavour startade som en utvald elevgrupp på Twisted Feet dance academy för ca 1 år sedan. Gruppen har tävlat i nationella och internationella tävlingar. Medlemmarna i gruppen har även nått framgångar som enskilda dansare. Men främst av allt förerdar medlemarna att dela dansglädje med sin grupp.Grupp 2:
Pausorkestern

Sångtrion Pausorkestern består av Selma, Stina och Ewelina som kännt varandra sedan barnsben. Trion sjunger en blandad repertoar med inriktning på svensk musik, och i sommar kommer du kunna höra allt från Veronica Maggio till Mats Paulssons "Visa vid vindens ängar".
Grupp 3:
På kroken
Musik och dans blandas i en vatteninspirerad föreställning. I Bältesspännarparken hittar ni ett akvarium med mystiska blåingar. Elin och William bakom PA och Annie, Saga och Siri med paraplyer i fontänen. Finstämd elektronisk musik och passionerad dans utlovas.

Grupp 4:
Astrid Swingren All-Star Band

Astrid Lindgrens käraste barnvisor som du aldrig hört dem förut. Med favoriter som Pippi på sång och Tengil på ståbas står Astrid Swingren All-Star Band för svänget på Göteborgs gator 2012. Övriga medlemmar är Karlsson på trummor, Emil på saxofon och Skalle-Per på trombon.
Grupp 5:
Lovestory
Vi är åtta väldigt olika dansare som tillsammans har skapat en show fylld av olika kärlekshistorier och dansstilar.Grupp 6:
Petterz
Vi är 9 individer som lärde känna varandra genom detta årets sommarjobb. Vi spelar bra musik.
Grupp 7:
Göteborg - Staden som blev av - En dramatiserad stadsvandring
En musikalisk dramatisering av framväxten av det vi idag kallar för vårt Göteborg. En stadsvandring som gör nedslag i det liv som försekommit på Göteborgs kullerstensbelagda gator. Detta har ni aldrig sett förut.

Grupp 8:
BBB
Nycirkus, allt från jonglering och enhjuling till volter och dans. En fartfylld show rätt igenom som börjar i ett högt tempo och fortsätter uppåt.
Grupp 9:
Klädda i sjömansskjortor sjunger vi fräscha låtar i aukustiska versioner! Vi gillar glad publik...så akta er...Grupp 10:
Djungelboken i Slottsskogen

Grupp 11:
Le Crew

Le Crew är vi som arbetar bakom och bredvid scenen. Vi fixar med all teknik, rekvisita, scenkostymer, bloggen, film och foto. Vårt mål är främst att se till att våra uppträdande har det det dem behöver och att Kultursommarjobb får synas.
Sidan kommer uppdateras med information om alla grupper inom kort.

1 kommentar: