onsdag 11 juli 2012

INFO OM FREDAG! :)

AVSLUTNINGSBALUNS MED KULTURSOMMARJOBB 2012!

Dag: Fredagen den 13 juli
Tid: 11.30 - 17.00
Plats: Rum för Ung Kultur, Lagerhuset, Heurlins plats 1
Fri entré och öppna portar hela dagen!

Från kl 11.30 till 17.00 på fredag tar Kultursommarjobb över Rum för Ung Kultur på Lagerhuset och bjuder på hela repertoaren föreställningar som producerats under sommarveckorna; ett myller av cirkus-, dans-, musik-, performance- och teaternummer! Upptåg, flashmobs och härligt mingel utlovas dessutom.

Likt tidigare år har även årets Kultursommarjobb varit en stor succé som har skapat glädje, nyfikenhet och en hel massa applåder runt om på stadens gator och torg. Vår egen uppsättning av Djungelboken har lockat uppemot 200 besökare per föreställning i Slottsskogen. Den dramatiserade musikaliska stadsvandringen "Göteborg - Staden som blev av" har introducerat våra turister i stadens historia och har inte minst varit högst, högst uppskattad bland stadens hotellgäster och de historieintresserade besökarna vid turistinformationen. Dansgrupperna har smittat av sig med danssteg hos såväl gammal som ung, cirkusgruppen har fått publiken att häpna över hur många bollar man som människa faktiskt kan hålla i luften på samma gång och samtidigt flyga högt upp mot det blå och våra vokalister och instrumentalister har tänt hjärtan med sina olika versioner av såväl kända som okända musikaliska alster. På fredag har du möjlighet att ta del av allt detta, prata med våra artister och se dokumentation av våra tre veckor tillsammans i såväl bild som film.

Varmt, varmt välkommen!

2 kommentarer:

  1. Tack alla ungdomar och tack Göteborgs stad för denna fantastiska idé och genomförande. Jag var med min dotter på några dagars semester i Göteborgs vackra stad och vi blev glatt överraskade av all underhållning. Alla ungdomar var så otroligt duktiga och vi tyckte allt var så bra så vi sökte upp gruppe efter grupp för att hinna ta del av så mycket som möjligt. Vilket bra sätt att ge ungdomar sysselsätting under sommaren samtidigt som allmänheten blir fint underhållen och även får uppleva hur många fina ungdomar vi har. Jag önskar Stockholm kunde ordna detta också. Stort tack från Elisabet&Sandra från Stockholm

    SvaraRadera
  2. We were in town today and saw some acts! Fantastic!!! What a shame we didn't know about this earlier. We will for sure catch the finale tomorrow :-)

    SvaraRadera