torsdag 5 juli 2012

Kolla in vår stadsvandring! :D


Göteborg-Staden som blev av

 2 JULI-13 JULI (MÅN-FRE) KL. 11.00, 13.00 OCH 15.00!
Samling vid Gustaf Adolfs Torg. Fri entré! Kultursommarjobb presenterar Göteborg-staden som blev av i samarbete med folkuniversitetet. En dramatiserad musikalisk stadsvandring om framväxten av det vi idag kallar för vårt Göteborg. En stadsvandring som gör nedslag i det liv som förekommit på Göteborgs kullerstensbelagda gator. Stadsvandringen ger historien om Göteborg i form av teater och musik och framförs av ungdomar anställda av Göteborgs kulturförvaltning. En spännande och rolig historia!

3 kommentarer:

 1. Jag vill så gärna gå på detta med morfar som kommer på besök 13-15 juli! Hans tåg kommer in 15.30. Hur länge håller stadsvandringen på och var rör ni er om man skulle dyka in mitt i?

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du vill gå på stadsvandringen! :) Om du har tur så håller den fortfarande på då ni kommer, men det är osäkert. Om den gör det så håller dem hus vid antingen Gustaf Adolf torg, kronhusbodarna eller Tyska kyrkan (baksidan). Hoppas att ni hinner!
  Mvh
  Linnea

  SvaraRadera
 3. Hej igen Åsa!
  Jag har fått ny information om att det är osäkert om vi kommer att spela upp stadsvandringen den 13. Om ni har möjlighet, kom och titta någon annan dag den här veckan!
  Mvh
  Linnea

  SvaraRadera